Medische Informatie


Huidarts.com

Huidarts.com is bedoeld voor zowel patiënten als artsen en wordt gemaakt en onderhouden door gerenommeerde huidartsen en experts uit Nederland.

Dietist-Voedselallergie.nl

Voor persoonlijke begeleiding op het gebied van voedings- en dieetadvies, met voedselallergie en -intolerantie als specifieke deskundigheid.

Huidziekten.nl

Uitgebreide informatie rond huidziekten.

Kindereczeem.nl

Website voor ouders van kinderen met eczeem; antwoord op al je vragen als je kind eczeem heeft!

Spreekuurthuis.nl

Spreekuur Thuis biedt u actuele medische informatie rond de meest voorkomende diagnoses. Onze auteurs zijn medisch specialisten en huisartsen.

Huidfonds.nl

Ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben een chronische huidaandoening. Soms tijdelijk, soms hun hele leven. Het Huidfonds zet zich in voor het voorkomen van huidaandoeningen, verbeteren van zorg voor mensen met een huidaandoening en acceptatie van de huid die ‘anders’ is.

Mijneetwijzer.nl

MijnEetwijzer ontwikkelt speciaal voor jonge kinderen handige hulpjes, de zogenoemde (W)eetwijzers, die het kind spelenderwijs vertrouwd maken met de voedingsvoorschriften van een arts of diëtist.

Medaltex

Medaltex is de medische allergie winkel van Allergie Centrum Nederland, gespecialiseerd in inhaleringsallergiën en overgevoeligheden.

 

RodeKruis.nl

Wat stel je vast bij een allergische reactie? Wat doe je bij een allergische reactie?

Cyberpoli.nl

De cyberpoli is een online en interactieve ontmoetingsplaats voor kinderen en jongeren met een chronische ziekte.

Consumed.nl

De website is bedoeld voor gebruik door zorgconsumenten/patiënten vanaf 16 jaar en voor zorgverleners. Consumed.nl over hooikoorts.